14 Ιουλίου, 2014

ΚΑΤΙΑ ΚΟΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ: ΦΟΝΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ 4ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ


<< Τι κακό είναι αυτό που μας βρήκε... Ποιός σκότωσε τον άντρα μου... Αφήστε με, θα πεθάνω>>. Αυτά είναι τα λόγια της Κάτιας όταν αντίκρισε νεκρό στο πάτωμα μέσα στα αίματα τον άντρα της. Ούρλιαζε, χτυπιόταν, έκλαιγε και τραβούσε τα μαλλιά της μην μπορώντας να πιστέψει αυτό που είχε αντικρίσει. Μήπως όμως τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι;



Η Κάτια και ο Χρήστος γνωρίστηκαν σε ένα γάμο. Ερωτεύτηκαν και στην συνέχεια παντρεύτηκαν όταν εκείνη ήταν 18 χρονών και απέκτησαν ένα όμορφο αγοράκι. Δεν ήταν όμως ένας γάμος που και οι δύο ονειρεύονταν. Άρχισαν τα προβλήματα και οι τσακωμοί με αποτέλεσμα το ζευγάρι να χωρίσει. Μετά από δέκα μήνες τα ξαναφτιάξαν αλλά δεν άλλαξε τίποτα.
Η Κάτια δούλευε σε ξενοδοχείο και στο ίδιο δούλευε και ο Γιάννης. Εκεί γνωρίστηκαν και δεν άργησε να δημιουργηθεί κάτι ερωτικό ανάμεσα τους. Ο Γιάννης την ερωτεύτηκε, είχε τυφλό πάθος για την Κάτια και έδινε ακόμα και την ζωή του για τα μάτια της. Ήταν ο πρώτος του έρωτας και ότι έπρεπε για την Κάτια να ολοκληρώσει το σατανικό της σχέδιο το οποίο κάποια στιγμή το εκμυστηρεύτηκε στον Γιάννη. Του είπε ότι δεν αγαπούσε τον άντρα της και ότι θα έπρεπε να τον βγάλουν από την μέση για να ζήσουν οι δυο τους, μαζί ελεύθεροι και να χαρούν τον έρωτα τους. Ο Γιάννης άκουσε τα λόγια της και της υποσχέθηκε ότι θα είναι αυτός που θα τον βγάλει από ανάμεσα τους.




Η μοιραία μέρα ήρθε. Η Κάτια ζήτησε από τον άντρα της να επισκεφτούν την πεθερά της. Η πεθερά της παραξενεύτηκε με αυτήν την απόφαση γιατί η νύφη της δεν ήθελε να έχει καμία σχέση με την οικογένεια του άντρα της. Συμφώνησαν να πάνε και το σχέδιο μπήκε σε λειτουργία. Ο εραστής της, αφού πρώτα τον είχε προμηθεύσει με αντικλείδια, μπήκε στο διαμέρισμα μάζεψε τις λίρες και τα χρυσαφικά, τα έβαλε στο πατάρι, αναστάτωσε το σπίτι για να φανεί ότι είχαν μπει διαρρήκτες και περίμενε με το μαχαίρι για να σφάξει τον άντρα της ερωμένης της. Το ζευγάρι επέστρεψε στο σπίτι τους. Ο Χρήστος πάρκαρε το αμάξι του, πήρε δύο τσάντες με πράγματα και ήταν έτοιμος για να ανέβει στο διαμέρισμα του. Η Κάτια του είπε να πάρει τον μικρό γιό τους και να ανέβουν. Εκείνη θα πήγαινε να παίξει προπο, να αγοράσει γάλα και τσιγάρα και θα επέστρεφε. Ο πατέρας με τον γιό του ανεβαίνουν και κατευθύνονται προς την εξώπορτα. Την ανοίγει και μπαίνουν μέσα. Εκείνη την στιγμή σκύβει να αφήσει τις τσάντες και εμφανίζεται ο φονιάς με το μαχαίρι. Του δίνει μία δυνατή μαχαιριά και του κόβει την καρωτίδα!!! Το αίμα σαν συντριβάνι ξεχύνεται από τον άτυχο άντρα μπροστά στον 4χρονο γιό του. Ο Γιάννης φεύγει τρέχοντας από την πολυκατοικία και λίγα μέτρα πιο κάτω πετάει τα κλειδιά και το μαχαίρι του φόνου. Παίρνει το λεωφορείο και επιστρέφει σπίτι του χωρίς να ξέρει αν το χτύπημα του ήταν θανατηφόρο η απλός τραυμάτισε το θύμα του. Ο Χρήστος ετοιμοθάνατος κατάφερε να κατέβει τις σκάλες και να χτυπήσει το κουδούνι στον κάτω όροφο. Το μόνο που πρόλαβε να πει στον άνθρωπο που τον αντίκρισε πρώτος ήταν να πάρει τηλέφωνο το 100. Μετά ξεψύχησε μπροστά στα μάτια του 4χρονου γιού του. Αμέσως τηλεφώνησαν στην αστυνομία και μία κυρία πήρε το παιδί και πήγε προς το περίπτερο που βρίσκονταν η Κάτια. Μόλις είδε την μάνα του έτρεξε τρομαγμένο και έπεσε στην αγκαλιά της κλαίγοντας.

Εκείνη μπήκε στην πολυκατοικία και είδε τον άντρα της νεκρό. Αμέσως άρχισε να κλαίει και να οδύρεται. Σε λίγα λεπτά κατέφθασε η αστυνομία και η σήμανση και όλα έδειχναν ότι επρόκειτο για ληστεία. Η Κάτια μάλιστα έλεγε ότι έχουν κλαπεί κοσμήματα μεγάλης αξίας. Από επεξεργασία των δακτυλικών αποτυπωμάτων προέκυψε κάτι σημαντικό που φώτισε το μυστήριο του φόνου. Στο ασανσέρ της πολυκατοικίας βρέθηκε το αποτυπώματα του εραστή της Κάτιας. Κλήθηκε για εξέταση και στην αρχή αρνιόταν τα πάντα. Στην συνέχεια όμως ομολόγησε. Κλήθηκε και η Κάτια η οποία είπε ότι δεν ξέρει τίποτα και δεν έχει καμία σχέση. Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη εναντίον του Γιάννη για ανθρωποκτονία και εναντίον της Κάτιας για ηθική αυτουργία στην ανθρωποκτονία. Καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη αλλά 15 χρόνια μετά αποφυλακίστηκαν λόγο καλής διαγωγής. Έτσι έκλεισε και μία άλλη συγκλονιστική ιστορία. Κατά την γνώμη μου όμως το θύμα δεν ήταν μόνο ο Κολιτσόπουλος. Ήταν και το 4χρονο παιδί που είδε τον πατέρα του να δολοφονείται μπροστά στα μάτια του, σε μια τρυφερή ηλικία. Έτρεξε στην αγκαλιά της μάνας του για να νιώσει ασφάλεια αλλά δεν ήξερε ότι η ίδια του η μάνα αποφάσισε γι'αυτόν τον φόνο. Ο μικρός Αλέξανδρος τότε, μεγάλωσε. Μετά από αρκετά χρόνια έμαθε ότι η ίδια του η μητέρα ήταν ο ηθικός αυτουργός στην δολοφονία του πατέρα του. Το 2009 ήταν 31 χρόνων. Η τηλεοπτική εκπομπή << Φώς στο τούνελ>> και η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολουλή ασχολήθηκε και πάλι με αυτήν την τραγική υπόθεση. Ο Αλέξανδρος είχε πάει στο χωριό του πατέρα του στην Αρκαδία. Εκεί εξαφανίστηκε μπροστά από τα μάτια της θείας του που τον είχε μεγαλώσει σαν να ήταν η μητέρα του. Από τότε δεν έχει βρεθεί και υπάρχουν πολλοί φόβοι ότι το παιδί έβαλε τέλος στην ζωή του.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Flag Counter

ΖΩΔΙΑ


ΚΑΙΡΟΣ