09 Ιουλίου, 2014

ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΑΓΛΗΣ: Ο ΝΕΟΣ ΤΖΑΚ ΑΝΤΕΡΟΒΓΑΛΤΗΣ

<< Δεν μπορεί να είμαι καλά. Κάτι έχω. Δεν ξέρω γιατί κομμάτιαζα τα πτώματα. Ήμουν θολωμένος. Στην αρχή ένιωθα έναν φόβο αλλά στην συνέχεια ηρεμούσα. Στο πρόσωπο των θυμάτων μου έβλεπα την μάνα μου. Την μάνα μου την αγαπούσα. Όταν την είδα να κάνει έρωτα με έναν άνδρα ήθελα να την πνίξω. Ποτέ δεν την συγχώρεσα που δούλευε σε νυχτερινά μπαρ και σε δουλειές που δεν ήταν ηθικές>>.
Αυτά ήταν τα λόγια του Αντώνη Δαγλή στους ψυχολόγους που τον εξέτασαν στις φυλακές Κορυδαλλού. Ο Δαγλής δούλευε οδηγός σε γνωστή εταιρία. Το πρωί ήταν ο καλός υπάλληλος και το ήσυχο παιδί και το βράδυ μεταμορφωνόταν σε σατανά. Τα παιδικά του χρόνια δεν τα βίωσε με τον καλύτερο τρόπο. Ο πατέρας του δεν είχε φερθεί ποτέ καλά στην μάνα του ούτε στα παιδιά του. Επίσης όταν ο Αντώνης πήγε για πρώτη φορά σε οίκο ανοχής η ιερόδουλος τον κατηγόρησε ότι τα γεννητικά του όργανα ήταν πολύ μικρά. Είχε καταδικαστεί σε ηλικία 14 χρονών για αποπλάνηση ανηλίκου και είχε κλειστεί σε Σωφρονιστικό Κατάστημα ανηλίκων.

 Είχε ένα τρομερό μίσος με όλες τις ιερόδουλες. Δεν είχε μίσος με τις γυναίκες, είχε μόνο με αυτές του αγοραίου έρωτα. Ένα βράδυ του Οκτωβρίου το έτος 1992 ο Αντώνης κλέβει ένα Ι.Χ και κατευθύνεται προς την πλατεία Κολωνακίου. Εκεί συναντάει μια γυναίκα που έκανε πιάτσα. Την ρώτησε πόσα λεφτά ήθελε και στην συνέχεια της είπε να μπει μέσα. Κατευθύνθηκαν προς την περιοχή του Καρέα και σταμάτησαν σε ένα σκοτεινό μέρος για να κάνουν έρωτα. Η γυναίκα του ζήτησε προκαταβολή, ο Δαγλής αρνήθηκε αυτή τον έβρισε και τον χαστούκισε, σύμφωνα πάντα με τα λόγια του δράστη. Αυτό τον έκανε έξαλλο. Έπιασε από τον λαιμό την γυναίκα και την έσφιξε με όλη του την δύναμη χτυπώντας το κεφάλι της στην πόρτα. Η γυναίκα ξεψύχησε. Αμέσως μετά την έβγαλε από το αμάξι και την τοποθέτησε σε απόμερο μέρος. Έφυγε και πήγε σπίτι του. Πήρε μαζί του ένα πριόνι, ένα μαχαίρι, γάντια, παλιά παντελόνια και ένα παλιό σακάκι όπως επίσης και πολλές νάιλον σακούλες σκουπιδιών. Επέστρεψε στο θύμα του και άρχισε να πραγματοποιεί τις φρικαλεότητες του. Έγδυσε το πτώμα και το τεμάχισε με το πριόνι. Τοποθέτησε τα κομμάτια μέσα στα παντελόνια και στο σακάκι. Το κεφάλι το έβαλε μόνο του σε μία νάιλον σακούλα. Μέσα σε άλλες σακούλες έβαλε και τα παντελόνια με τα κομμάτια της ανθρώπινης σάρκας. Τα έβαλε μέσα στο αμάξι και πήγε να βρει μια ερημική περιοχή για να τα << ξεφορτωθεί<>. Το κεφάλι το πέταξε στον ποταμό Κηφισό και τα χέρια, τα πόδια και τα υπόλοιπα μέρη του σώματος τα πετούσε σε διαφορετικές περιοχές. Όταν τελείωσε, άφησε το αμάξι στην περιοχή του Ρέντη, το καθάρισε για να φύγουν τα αποτυπώματα και στην συνέχεια πήγε σπίτι του όπου και κοιμήθηκε.


Λίγες μέρες αργότερα βρέθηκε το ένα πόδι της γυναίκας. Σε άλλη περιοχή μία κοπέλα πήγε να πετάξει τα σκουπίδια και αντίκρισε μία σκισμένη σακούλα με ανθρώπινα μέλη και κάλεσε την αστυνομία. Στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών σήμανε συναγερμός. Τα κομμάτια μεταφέρθηκαν πάνω στο νεκροτομικό τραπέζι. Ο δολοφόνος είχε γδάρει το θύμα του. Του είχε κόψει τις θηλές απ'τους μαστούς καθώς και τους ίδιους τους μαστούς. Επίσης ο μακελάρης είχε ξεριζώσει την καρδιά και τα σπλάχνα ενώ είχε κόψει περιμετρικά το εξωτερικό μέρος από τα γεννητικά όργανα. Τα πλευρά του θύματος ήταν σπασμένα και υπήρχαν κακώσεις στον συκώτι και στον θώρακα πριν πεθάνει η γυναίκα. Ο τεμαχισμός πάντως έγινε αφού είχε χάσει την ζωή της. ΣΟΚ!!! Ένας νέος Τζακ αντεροβγάλτης εμφανίστηκε... Η Υπηρεσία Δίωξης Κοινού Εγκλήματος πρέπει να δράσει έγκαιρα. Παρά όμως τις προσπάθειες τους δεν μπόρεσαν να βρουν τον δράστη. Τρία χρόνια σιωπής. Μετά όμως από τα τρία χρόνια επέστρεψε φονικότερος.

28 Οκτωβρίου 1995. Η Ελλάδα γιορτάζει την επέτειο του ΟΧΙ και ο δολοφόνος ετοιμάζει το νέο του χτύπημα. Γύρω στα μεσάνυχτα παίρνει το φορτηγάκι της δουλειάς του και κατευθύνεται προς τις πιάτσες του αγοραίου έρωτα. Βρίσκει το επόμενο θύμα του και το μεταφέρει σε σκοτεινή περιοχή στο κέντρο της Αθήνας. Της ζητάει να πάνε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου που είχε τοποθετήσει ένα πρόχειρο κρεβάτι. Κατά την διάρκεια της πράξεις τα χέρια του Αντώνη πηγαίνουν προς τον λαιμό της γυναίκας και αρχίζουν να την σφίγγουν όλο και πιο δυνατά. Η κοπέλα έχασε τις αισθήσεις της και άφησε την τελευταία της πνοή. Έπρεπε τώρα να την εξαφανίσει. Την μετέφερε σε αγροτική περιοχή λίγο έξω από την Αθήνα και άρχισε για δεύτερη φορά να τεμαχίζει με το πριόνι και το μαχαίρι του άλλον έναν άνθρωπο. Με το μαχαίρι του κόβει την κοιλιά από πάνω μέχρι τον αφαλό. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να παταχθούν τα έντερα έξω. Τα τράβηξε με το χέρι του και τα έκοψε με το μαχαίρι. Τα πέταξε δίπλα του. Μετά έκοψε τις θηλές της και το εξωτερικό μέρος από τα γεννητικά όργανα. Όπως δηλαδή είχε κάνει και στο πρώτο του θύμα. Πήρε πάλι τα κομμάτια, τα τοποθέτησε στις σακούλες και τα πέταξε στην θάλασσα και σε ερημικά μέρη της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας.

Το τρίτο χτύπημα δεν άργησε να έρθει. Ξημερώματα Χριστουγέννων του ίδιου έτος έπνιξε με λεπτό σχοινί άλλη μία ιερόδουλη και την πέταξε έξω από το φορτηγάκι. Εκτός από αυτές τις δολοφονίες ο Δαγλής είχε και απόπειρες ανθρωποκτονίας, έξι στο σύνολο. Ο δράστης πιστεύοντας ότι οι κοπέλες είχαν πεθάνει τις πέταξε έξω από το φορτηγάκι. Στην ουσία και οι έξι είχαν χάσει τις αίσθησης τους και θεώρησε ότι ήταν νεκρές. Η φρίκη έλαβε τέλος τον Ιανουάριο του 1996. Η αστυνομία έπιασε τον δράστη. Τα λόγια του είναι τα εξής:<< Δεν καταλάβαινα τι έκανα. Πήγαινα για σεξ και κατά την διάρκεια ήθελα να τις στραγγαλίσω. Όταν εκσπερμάτωνα με πλημμύριζε το μίσος, μια οργή. Τα χέρια μου πήγαιναν από μόνα τους στον λαιμό τους. Στο πρόσωπο τους έβλεπα την μάνα μου>>. Ο Δαγλής καταδικάστηκε δεκατρείς φορές ισόβια. Η συμπεριφορά του δεν ήταν και η καλύτερη μέσα στην φυλακή. Πολλές φορές αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει και οι υπάλληλοι των φυλακών τον πρόλαβαν την τελευταία στιγμή. Όμως ένα μεσημέρι κατάφερε να κάνει αυτό που προσπαθούσε τόσο καιρό. Βρέθηκε κρεμασμένος στο κελί του δεμένος με ένα σεντόνι. Αυτό ήταν το τέλος του δολοφόνου των ιερόδουλων.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Flag Counter

ΖΩΔΙΑ


ΚΑΙΡΟΣ