28 Ιουνίου, 2015

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ << ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ>>

  Τον Νοέμβριο του 1930 οι κορυφαίοι γιατροί της Αμερικής διοργάνωσαν δείπνο προς τιμή του γιατρού Ράιφ. Του ανθρώπου που μέσα στον επόμενο χρόνο θα εντόπιζε τον ιό του καρκίνου και θα εύρισκε τον τρόπο να τον εξολοθρεύσει ολοκληρωτικά. Ο Ράιφ το 1933 παρουσίασε ένα υπερσύγχρονο μικροσκόπιο δικής του κατασκευής και υποστήριξε ότι μπορούσε να δει ζωντανούς ιούς. Μέχρι και σήμερα ηλεκτρονικά μικροσκόπια σκοτώνουν τους ιούς και είναι αδύνατον να τους δουν ζωντανούς και εν κινήσει. Για να φτάσει στο σημείο να εξολοθρεύσει τον ιό του καρκίνου θα έπρεπε πρώτα να τον εντοπίσει. Αυτό θα γινόταν μόνο με το υπερσύγχρονο για την εποχή μικροσκόπιο του. Μετά από εξαντλητική δουλειά και αμέτρητα πειράματα εντόπισε και απομόνωσε έναν ιό που τον ονόμασε ΒΧ και προκαλούσε τον καρκίνο. Λίγα χρόνια αργότερα εφάρμοσε την μηχανή <<Beam ray>> σε 16 καρκινοπαθείς. Η θεραπεία ήταν ανώδυνη, σύντομη και φτηνή. Μετά από θεραπείες ανά τρείς μέρες για τρείς μήνες 14 ασθενείς ανάρρωσαν πλήρως.

   Η μηχανή του Ράιφ είχε τεράστια επιτυχία αλλά οι << αρχηγοί>> της αμερικάνικης ιατρικής κοινότητας ήταν δύσπιστοι. Αρνούνταν ότι υπήρχε καν ο ιός του καρκίνου. Ο μηχανικός του Ράιφ στράφηκε εναντίον του και έτσι εμφανίστηκαν ξαφνικά πολλά προβλήματα. Η στάση του συνεργάτη του Ράιφ, πιστεύουν πολλοί, ότι ήταν μετά από παρότρυνση της φαρμακοβιομηχανίας. Επίσης κλοπές και βανδαλισμοί κατέστρεψαν πολλά από τα μηχανήματα του Ράιφ όπως χάθηκαν και πολλές σημειώσεις του. Μετά από πολλές διαμάχες με συνεργάτες του και επιπλοκές με τα μηχανήματα, η καλή φήμη του Ράιφ άρχισε να εξασθενεί, καθώς και ο ίδιος αντιμετώπιζε προσωπικά προβλήματα και εθίστηκε στο αλκοόλ. Η θαυματουργή θεραπεία του ξεχάστηκε, τα μικροσκόπια του καταστράφηκαν ή εξαφανίστηκαν και ο Ράιφ παραιτήθηκε από κάθε προσπάθεια. Πέθανε το 1971, ξεχασμένος από τους συναδέλφους του.

   Την εποχή εκείνη ο Ράιφ είχε διχάσει τον ιατρικό κόσμο. Άλλοι πίστευαν ότι θα άλλαζε τον κόσμο αν δεν του έκαναν πόλεμο οι φαρμακοβιομηχανίες ενώ άλλοι υποστήριζαν ότι δεν του έκανε κανένας πόλεμο και ο Ράιφ ποτέ δεν έφτασε στην θεραπεία του καρκίνου. Πάντως οι περισσότεροι πιστεύουν ότι τον γιατρό τον  << εξαφάνισε>> η αμερικάνικη φαρμακοβιομηχανία για να μήν χάσει τα τεράστια έξοδα από τους καρκινοπαθείς. Αν θέλετε την δίκη μου γνώμη συμφωνώ απόλυτα με αυτό που πιστεύουν οι περισσότεροι. Δυστυχώς στον κόσμο μας όλα κινούνται γύρω από το χρήμα. Ο κάθε άτυχος καρκινοπαθείς προμηθεύεται πολλά φάρμακα και κάνει πολλές θεραπείες. Ένα αντίδοτο του καρκίνου θα κατέστρεφε πολλά δισεκατομμύρια χρήματα που κάποιοι θα τα έχαναν. Εξάλλου δεν μπορώ να πιστέψω ότι η τεχνολογία εξελίσσεται τόσο γρήγορα και ο άνθρωπος έχει κάνει <<θαύματα>> να μην μπορεί να αντιμετωπίσει έναν ιό που φέρνει στον θάνατο εκατομμύρια ανθρώπους.
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Flag Counter

ΖΩΔΙΑ


ΚΑΙΡΟΣ