07 Ιουλίου, 2015

SERIAL KILLER: Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ 48 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

  Ένας από τους μεγαλύτερους κατά συρροή δολοφόνους της Αμερικής ακούει στο όνομα Γκάρι. Για 20 χρόνια δρούσε στην Ουάσιγκτον και εξαιτίας του έχασαν τις ζωές τους 48 γυναίκες. Όλες ιερόδουλες. Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι οι ιερόδουλες ήταν κατώτερα όντα και σκουπίδια. Ήθελε να σκοτώσει όσες περισσότερες μπορούσε. Δεν αρκούνταν μόνο στην δολοφονία όμως. Επέστρεφε στο μέρος που είχε θάψει τα πτώματα και έκανε σεξ μαζί τους!!! Μετά από κάθε φόνο επέστρεφε στο σπίτι του και στην γυναίκα του που τον περίμενε σαν να μην συμβαίνει τίποτα.Είχε σκοτώσει μία κοπέλα ενώ ο γιός του τον περίμενε στο αυτοκίνητο, μόλις γύρισε, ο μικρός τον ρώτησε που είναι η κοπέλα, τότε αυτός απάντησε ότι:<<Θα γυρίσει με τα πόδια γιατί μένει εδώ κοντά>>. Οι κινήσεις του ήταν πάντα ίδιες. Πήγαινε με το φορτηγάκι του στις ιερόδουλες, επέλεγε το θύμα του και τις πήγαινε σπίτι του. Ανέφερε πάντα τον γιό του στις συζητήσεις και άφηνε τα παιχνίδια του επίτηδες σκόρπια στον διάδρομο. Ήταν ένα από τα πονηρά σχέδια του. Έτσι η γυναίκα θα ένιωθε ασφάλεια, δεν θα μπορούσε ένας άνθρωπος που ζει ανάμεσα στα παιχνίδια του παιδιού του να κάνει κακό. Έκανε σεξ και τις στραγγάλιζε πάνω στο κρεβάτι. Μετά την φόρτωνε στο φορτηγάκι και την πήγαινε στον ποταμό Γκριν. Έκρυβε το πτώμα σε σημείο που ήξερε μόνο αυτός. Ήθελε να το επισκέπτεται συνέχεια μέχρι να το δει να έχει γεμίσει σκουλήκια.


  Ο Γκάρι γεννήθηκε το 1949. Η οικογένεια του ήταν φυσιολογική χωρίς κανένα ίχνος βίας. Ο Γκάρι όμως είχε συνδέσει από μικρή ηλικία το σεξ με την ταπείνωση. Ο ίδιος δήλωσε ότι κοίταζε την μητέρα του την ώρα που έκανε ηλιοθεραπεία και η εικόνα τον διέγειρε σεξουαλικά. Επίσης την παρακολουθούσε καθώς έπλενε τα γεννητικά της όργανα. Ντρεπόταν και θύμωνε με τις σκέψεις του. Είχε φτάσει στο σημείο να μισεί την μητέρα του και ήθελε να την σκοτώσει. Σε ηλικία έξι ετών μαχαίρωσε ένα 6χρονο αγόρι γιατί είχε περιέργεια να δει πως είναι να σκοτώνεις. Το αγόρι έζησε αλλά δεν αναγνώρισε ποτέ τον Γκάρι. Όταν αποφοίτησε από το λύκειο παντρεύτηκε και κατατάχθηκε στο ναυτικό. Σε ένα ταξίδι στης Φιλιππίνες επισκεπτόταν τακτικά ιερόδουλες και κόλλησε αφροδίσιο νόσημα. Για όλα έφταιγαν οι ιερόδουλες που ήθελαν να του κάνουν κακό. Όταν επέστρεψε στην Αμερική έμαθε ότι η γυναίκα του τον απατούσε και πήρε διαζύγιο. Ο Γκάρι την μίσησε και την αποκαλούσε πόρνη. Το 1973 παντρεύτηκε την δεύτερη γυναίκα του. Την νέα του γυναίκα την αγάπησε γιατί τον φρόντιζε σαν υπηρέτρια. Έκανε ότι της έλεγε και τον ικανοποιούσε σεξουαλικά. Ο γάμος τους κράτησε εφτά χρόνια. Ο Γκάρι άρχιζε να γίνεται πολύ βίαιος και είχε φτάσει στο σημείο να την σκοτώσει. Χώρισαν και προστέθηκε στην ζωή του μια ακόμα ''πόρνη'' όπως την αποκαλούσε και αυτήν. Ο ίδιος δήλωσε ότι άμα την είχε σκοτώσει δεν θα σκότωνε άλλες γυναίκες. Το 1985 ο Γκάρι παντρεύτηκε για τρίτη φορά. Όλοι έβλεπαν ένα ήρεμο ερωτευμένο ζευγάρι. Κάθε σαββατοκύριακο φιλοξενούσε και τον γιό του.

  Στις 15 Ιουλίου του 1982 δύο παιδιά έπαιζαν στις όχθες του ποταμού Γκριν μέχρι που αντίκρισαν ένα πτώμα γυμνό. Ήταν μία 16χρονη κοπέλα που είχε φύγει από το σπίτι της και δούλευε ως ιερόδουλη. Είχε στραγγαλιστεί και στο σώμα της υπήρχαν υπολείμματα σπέρματος. Η αστυνομία απεγνωσμένα προσπαθούσε να βρει τον δράστη αν και το 1982 δεν υπήρχε λεπτομερή ανάλυση του DNA. Μέχρι τον Σεπτέμβριο είχαν βρεθεί άλλα πέντε πτώματα. Ο αδίστακτος Serial killer των ΗΠΑ σκότωνε ανενόχλητος, τουλάχιστον μία φορά τον μήνα. Η αστυνομία τον έβαλε να απαντήσει σε τεστ αλήθειας και το πέρασε χωρίς κανένα πρόβλημα. Το τεστ λειτουργεί μόνο όταν ο ερωτώμενος αντιλαμβάνεται ότι ψεύδεται και έχει κάτι να κρύψει. Ο δολοφόνος απαντούσε και πίστευε σε ότι έλεγε. Το 1986 σκότωσε για πρώτη φορά μετά τον γάμο του και συνέχισε μέχρι το 1998. Η αστυνομία τον συνέλαβε τον Νοέμβριο του 2001. Η εξέλιξη της τεχνολογίας επέτρεψε την εξέταση του DNA που είχε βρεθεί το 1982 στον τόπο του πρώτου εγκλήματος. Συνεργάστηκε με την αστυνομία για να αποφύγει την θανατική ποινή. Ομολόγησε ότι είχε δολοφονήσει 48 γυναίκες!!! Τον Νοέμβριο του 2003 καταδικάστηκε σε 280 χρόνια φυλάκιση. Το τέρας τον Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, που σκόρπισε τον τρόμο και έβαψε τα χέρια του με αίμα αθώων γυναικών, θα μείνει στην φυλακή μέχρι το τέλος της ζωής του.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Flag Counter

ΖΩΔΙΑ


ΚΑΙΡΟΣ